Lay 0.3 NEW!!

22. října 2011 v 14:11 | Anýks |  Oznamy
Nový lay ten byl rychlej :D
 

New lay...Chyba

22. října 2011 v 13:55 | Anýks |  Oznamy
Asik udělám jinej lay protže se mě nelíbí a jaksi mě to nende nastavit :D

Pro Spoluadminku//anýks

16. října 2011 v 13:43 | Anýks
Spoluadminko udělala jsem new dess čekám na schválení..

 



Happy birthay bella thorne

8. října 2011 v 12:30 | demimileyselenainfo |  Bella-novinky
Dnes 8.10 ma bella thorne 14. narodeniny happy birthay prajem jej veľa štastia zdravia,lasky, priatelov ,fanušikov,radosti a uspechu ešte raz blahoželám poriadne to oslav gratulujem :)

rebriček latinskych hviezd 25

7. října 2011 v 21:15 | demimileyselenainfo |  Bella-novinky
Takže toto je reblíček latinských hviezd umiestnili sa:
Tyler Posey, 19
Victoria Justice, 18
Bruno Mars, 25
Selena Gomez, 19
Naya Rivera, 24
Demi Lovato, 18
Diego Boneta, 20
Jasmine Villegas, 17
Jake T. Austin, 16
Francia Raisa, 23
Tristan Wilds, 22
Camilla Belle, 24
Mark Sanchez, 24
Josie Loren, 24
Seychelle Gabriel, 20
Bella Thorne, 13
Rafael Nadal, 25
Kat DeLuna, 23
Carlos Pena, 22
David Archuleta, 20
Heather Hemmens, 23
Sara Paxton, 23
Stefano Langone, 22
Lourdes (Lola) Leon, 14
Prince Royce, 22

REAL STEEL PREMIÉRA + VIAC!

6. října 2011 v 15:35 | demimileyselenainfo |  Bella-novinky
Pridala som fotky Miss Bella v "Real Steel" Premiéra v Los Angeles!

X27 - 2. októbra - "Real Steel" Los Angeles Premiere
Kliknite pre zobrazenie veľkého obrázkaKliknite pre zobrazenie veľkého obrázka
Kliknite pre zobrazenie veľkého obrázkaKliknite pre zobrazenie veľkého obrázka

bella thorne/Filmography

29. září 2011 v 15:39 | Anýks
2012 -Frenemies
2010 -Na parket! (Shake It Up!) role: CeCe Jones
2008 -Forget Me Not role: Young Angela
2008 -My Own Worst Enemy role: Ruthy Spivey
2008 -Water Pills role: Psych Out Girl
2007 -Dirty Sexy Money role: Margaux Darling
2003 -Bratři, jak se patří (Stuck on You) role:

Bella Thorne/životopis

29. září 2011 v 15:38 | Anýks
Povolání: Herečka, modelka, zpěvačka, tanečnice
Věk: 13
Datum narození: 8. 10. 1997
Místo narození: Pembroke Pines, Florida
Znamení: Váhy
Výška: 152 cm

Anabella "Bella" Avery Thorne se narodila 8. října 1997 na Floridě. Nyní žije v Kalifornii. Má tři sourozence. Svou kariéru modelky a herečky odstartovala spousta menších rolí ve filmech, později malé role v Disney "Kouzelníci z Waverly" a "Good luck Charlie". V roce 2003 natočila film Stuck on You. Nejvíce ji ale proslavila role Cece Jones v nejnovějším Disney seriálu Shake it Up, který se u nás odvysílá koncem ledna. Tam společně s kamarádkou Zendayou předvádí své taneční a herecké umění.



Nebudu...

29. září 2011 v 15:34 | Anýks
O WOWP nebudu dávat videa ze sérii!
Asik se vrhnem na bellu :D

Kam dál